| Beszélgessünk | |
|
+5Ulquiorra Nnoitra Stark Neliel Kumiko 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kumiko Spirit
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 11. Age : 32
| Tárgy: Beszélgessünk Hétf. Feb. 11, 2008 11:08 pm | |
| Nos, itt lehet chatelni mindenféle témáról. Az élet nagy dolgaitól kezdve az egészen komolytalan dolgokig, bármiről ^^ Kezdeném is: Kinek milyen volt a mai napja? Ha engem kérdeztek annyira szerencsétlen voltam... Épp sétáltunk hazafele a gimiből, amikor a járdán megláttunk egy nagy csövet. Persze amikor épp azon voltam hogy átlépjem valami hapek megrántotta, én pedig szépen elvágódtam.... és nekiestem egy motorbiciklinek XD És aztán jön felém egy két-ajtós szekrény pasi, és látom hogy letört valami a járműről. Azt hittem szívbajt kapok Szerencsére megúsztam egy gyilkos tekintettel, de OMG... Mellesleg nem én voltam a hibás...de nagyon kínos volt | |
|
| |
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Hétf. Feb. 11, 2008 11:16 pm | |
| Szegény... Nekem olyan normális napom volt... Normálisan unalmas... Reggel amikor bementem az iskolába, megtudtam, hogy meg kellett volna tanulnom egy fél oldalas angol szöveget kívülről... Jól kezdődött a napom... | |
|
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Kedd Feb. 12, 2008 2:31 pm | |
| - Kumiko írta:
- XDD Jaj, ne haragudj tündérbögyörőm, eskü bele akartam írni, de valahogy kimaradt ^^" Szóval Stark az én bátyókám És jobbulást kívánok neked, 39.4 nagyon kellemetlen! De a szülinapunkig biztos kikupálódsz
Hát ja, ma reggel 39el keltem :S Ugy vágódtam be a zuhany alá mint akit üldöznek...Ilyenkor kicsit leizzad az ember...Aztán meg ugy ki vok száradva mint aki elszivott 2 gramm füvet - Kumiko írta:
- Nos, itt lehet chatelni mindenféle témáról. Az élet nagy dolgaitól kezdve az egészen komolytalan dolgokig, bármiről ^^
Kezdeném is:
Kinek milyen volt a mai napja? Ha engem kérdeztek annyira szerencsétlen voltam... Épp sétáltunk hazafele a gimiből, amikor a járdán megláttunk egy nagy csövet. Persze amikor épp azon voltam hogy átlépjem valami hapek megrántotta, én pedig szépen elvágódtam.... és nekiestem egy motorbiciklinek XD És aztán jön felém egy két-ajtós szekrény pasi, és látom hogy letört valami a járműről. Azt hittem szívbajt kapok Szerencsére megúsztam egy gyilkos tekintettel, de OMG... Mellesleg nem én voltam a hibás...de nagyon kínos volt Hát jah hugi, mindenkinek lehet rossz napja :S De nagyon örülök, hogy nem esett bajod Én meg alssan indulok a dokihoz, csak az a gáz hogy másik városban van - Neliel írta:
- Szegény... Nekem olyan normális napom volt... Normálisan unalmas...
Reggel amikor bementem az iskolába, megtudtam, hogy meg kellett volna tanulnom egy fél oldalas angol szöveget kívülről... Jól kezdődött a napom... Ez nálam is igy volt a multkor, de mivel kiderült hogy az osztályátársaim felragasztották a szöveget a falra...igy nem volt semmi gáz...3 5öst kaptam rá | |
|
| |
Nnoitra Espada
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 38 Tartózkodási hely : Las Noches gőzfürdői
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Kedd Feb. 12, 2008 3:04 pm | |
| Ha-ha-ha! Micsoda csapat! XD Én le is kopogom, de a mai nap hála Istennek (Aizen-samának) nem történt semmi kifogásolható. | |
|
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| |
| |
Nnoitra Espada
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 38 Tartózkodási hely : Las Noches gőzfürdői
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Szer. Feb. 13, 2008 4:32 pm | |
| Tettem fel új emotionokat - meg lehet csodálni engem: | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Szer. Feb. 13, 2008 5:11 pm | |
| Nagyon édesek De én hol maradok megint? Tuiti aludtam mikor ezeket csinálták rólatok XD | |
|
| |
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Szer. Feb. 13, 2008 10:23 pm | |
| Ne panaszkodj, én sem vagyok köztük... És Halibel sem... Phew, hogy mindig a sokszor szereplő és népszerű karaktereknek csinálnak ilyen cuki emoticonokat... | |
|
| |
Kumiko Spirit
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 11. Age : 32
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Csüt. Feb. 14, 2008 5:29 pm | |
| Hüh eddig nem is figyeltem a smileyeket Azt hiszem nekem ez a mikrofon-frizurás egyed tetszik a legjobban XD Hasonlít volt barátomra, aki nemrégiben hatalmas fürtöket növesztett Ha csak ránézek röhögnöm kell. Amúgy boldog Valentin napot skacok! ^^ Igaz nekem semmi extra nem volt benne, de akinek van párja biztos élvezte.... Nyúúú, én is akarok csokiszivet T_T | |
|
| |
Nnoitra Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Csüt. Feb. 14, 2008 7:52 pm | |
| Tőlem egy fahéjillatú díszgyergyát kapott a szerencsés. | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Csüt. Feb. 14, 2008 8:33 pm | |
| Jaja Boldog valentin napot! Mondjukén is bertegen, és egyedül töltöttem, nem volt más mint a többi nap... Elég ratyi igy szürke egérként tölteni ezt a napot :S | |
|
| |
Neliel Espada
| |
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Csüt. Feb. 14, 2008 10:25 pm | |
| Hát Nel-chan, vannak még igazi hölgyek Még azok a csajok is csesztek felhivni akik állitolag "szerelmesek" belém, és nem álltalnak lesmárolni szó nélkül egy buliban... Köszönöm szépen!!! ^^ *Gondolatban 20 raklapnyi csokiszivet küld ^^* | |
|
| |
Neliel Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Csüt. Feb. 14, 2008 10:32 pm | |
| Ó, ezek szerint népszerű vagy a lányok (nemcsak Lilinette) körében XD | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Pént. Feb. 15, 2008 12:03 am | |
| Hát sajnos pont nem annak a lánynak a körében aki számomra most érdekes lenne :S De hát az is tul egyszerü lenne ugy Lilinett pedig egy külön fejezet | |
|
| |
Nnoitra Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Pént. Feb. 15, 2008 2:06 am | |
| Te Gigolo te! | |
|
| |
Stark Espada
| |
| |
Nnoitra Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Pént. Feb. 15, 2008 2:10 pm | |
| Én már elkaptam valamit, amikor a párommal sétáltam este. Hiába no! Nincs még nyár. | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Pént. Feb. 15, 2008 3:35 pm | |
| Hát jah, az alföldön zuhog a hó XD Remélem nem akkorra ér ide mire meggyogyulok | |
|
| |
Neliel Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Pént. Feb. 15, 2008 8:01 pm | |
| Elképzellek, Stark-san, hogy kilépsz a házból, már gyógyultan, és pont elkezd esni a hó... LOL Egyébként most nálunk is tömeges megbetegedések vannak az osztályban... | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Szomb. Feb. 16, 2008 1:46 am | |
| Áááá nagyon gyilkos (bocsi Nnoitora-sama hogy lopom a beszólásod ) Ma is irtam msnen az egyik ismerősömnek hogy mizu volt a suliba erre:...hülye vagy? már 3 napja én sem vok meg vagy az osztály fele... :O Namondom jo... Már témára evickélve kicsit ki tudja mi az az airsoft? | |
|
| |
Ulquiorra Espada
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12. Age : 35 Tartózkodási hely : Már ittvan de még sütit kajál :D
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Szomb. Feb. 16, 2008 1:57 am | |
| Én hétfőtől kezdve itthon ültem XD az úgy nevezett influenza miatt voltam "beteg" Hmmm Airsoft? Az asszem olyasmi mint a valódi fegyverek csak ilyen sűritett levegővel lövi ki a műanyag töltényeket... jól mondom vagy tévedek? | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Szomb. Feb. 16, 2008 3:40 am | |
| Hát jah, nagyon közel jár! A játékélményt inkább a paintball-hoz hasonlitanám, csak ez sokkal jobban fáj, viszont nem hagy nyomot. Ami viszont pozitiv meg negativ is egyszerre, az az hogy a fegyverek az igaziak 100%os másai, és így ha meglát egyel a kezedben a rendőr (amennyi esze van 1-2nek erre mifelénk) még rád is lőhet. De ezt most csak a valódisága miatt akartam előhozni XD Képzeljétek elég sokan airsoftozunk az osztályomból, és az egyik csapattársamtól elkérte egy másik osztálytársam az AK47-esét mert arabnak öltöztünk farsangon. (csak én nem voltam emiatt a rohadt virus miatt ...de nem is baj, mert Gondolták a barmok még beülnek kocsmázni egyet farsang előtt (ezzel semmi gáz nem lett volna mentem volna én is a helyükben vagy velük ) , de az észlények vitték a fegyvert is XD Rögtön rájuk riasztották a yardokat, aztán ugy vitték be őket, rendes eljárás meg minden, örüljenek hogy nem kaptak golyót a seggükbe Na mostmár igy 3/4 2 magasságában megyek is aludni, végignéztem a Gantz-ot ugyhogy teljesen kivagyok agyilag, ajánlom mindenkinek! (18 fölött ) | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Szomb. Feb. 16, 2008 12:23 pm | |
| A tegnapi 3/4ed 2-es beszolásból esett le, hogy rosszul jár a fórum órája, aszitte hogy GMTben vagyunk Nem nagyon ugyhogy átálítottam dozo | |
|
| |
Nnoitra Espada
| Tárgy: Re: Beszélgessünk Szomb. Feb. 16, 2008 12:53 pm | |
| Wow! Ritka, hogy még az Airsoftot, meg a Gantzot is ismerje valaki. Örvendelek a klubban. És neked milyen csúzlid van? Én a nyáron akarok befektetni egy vietnámi M16-osra. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Beszélgessünk | |
| |
|
| |
| Beszélgessünk | |
|