Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| Tárgy: Re: Espada Tanácsterem Pént. Május 02, 2008 9:11 pm | |
| - Gin-sama írta:
- Hello...én is szívesen csatlakoznék, de mint Ichimaru Gin...
Hmm,mint Ichimaru?Ok,de itt az Espadak a főnökök,nem a shihigamik!xD Nos,először mindenki ír egy Arrancar Ismertető Órát (ez neked nem lesz nehéz,te tartod mindig : P),s aztán meglátjuk!^^ | |
|
Kitsune Spirit
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Espada Tanácsterem Hétf. Márc. 02, 2009 8:25 pm | |
| És én csatlakozhatok az espadak, vagy esetleg lehetek valamelyikőtök beosztottja (Fracción)? Na? *csillogókisrókaszemek* | |
|
Kitsune Spirit
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás ideje : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Espada Tanácsterem Hétf. Márc. 02, 2009 10:39 pm | |
| szívesen leszek valamelyikőtök háziállata is, ha más hely nincs, (róka arrancar). ha már itt élek én is, akkor szeretnék tartozni valakihez. *aranyosanhegyezirókafüleit* szeretééés *olvad* | |
|
Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| Tárgy: Re: Espada Tanácsterem Pént. Május 15, 2009 11:35 pm | |
| Szia Kitsune! Csatlakozhatsz, ha szeretnél mint Espada is. De Fracción is lehetsz, ha úgy kívánja kedved. A lényeg, hogy Grimmjow-sama a vezér! =P | |
|
Kira Izuru Spirit
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2010. Jun. 08.
| Tárgy: Re: Espada Tanácsterem Kedd Jún. 08, 2010 8:35 pm | |
| A kérdésem az lenne, hogy oké hogy itt gyűjtitek az Espadákat, de ezekkel mit kezdtek? Szóval megy valahol szerepjáték ami elkerülte volna a figyelmem? | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Espada Tanácsterem | |
| |
|