| Filler részek (168. résztől) | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| Tárgy: Filler részek (168. résztől) Hétf. Ápr. 28, 2008 10:22 pm | |
| Nos, gondoltam itt lehet beszélgetni majd a mostani filler részekről Vélemények? | |
|
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Hétf. Ápr. 28, 2008 11:58 pm | |
| Hááát... örültem az uj OPnak, és ED nek, és nagyon rossz hangulattal hallottam hogy ujra fillerek lesznek, de ehhez képest kellemeset csalodtam. Az uj Taichou nagyon yo arc Bár a hadnagya meleg egy kicsit, de elnézzük ^^ | |
|
| |
Ulquiorra Espada
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12. Age : 35 Tartózkodási hely : Már ittvan de még sütit kajál :D
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Kedd Ápr. 29, 2008 8:01 am | |
| Animét nemnézem mert a manga jobb xD | |
|
| |
Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Szer. Ápr. 30, 2008 1:10 am | |
| - Stark írta:
- Bár a hadnagya meleg egy kicsit, de elnézzük ^^
Ahaha ki tudja,szerintem rendben lesz a srác!Főleg,hogy ennyire hasonlít Szayelre!<333 | |
|
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Pént. Május 02, 2008 1:38 pm | |
| Na jo, ezért az egyért kételkedem a melegségében Remélem én is hogy OK lesz | |
|
| |
Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Pént. Május 02, 2008 9:00 pm | |
| Oké, Stark-san!xDD Mondjátok,mit gondoltok milyen hosszú lesz ez a filler arc.Az eddigi fillerek közül (Bounto,Hitsuugaya és a másoló arrancar,Patros és barátai,Ashido) csak a Bounto számított külön arcnak,a többiek az adott arcon belül voltak amolyan filler részek. S mivel ez külön történet talán ez is elég hosszú lesz.Nos,még sehol nem láttam leírást arról,hogy meddig fog tartani. Talán egy év. | |
|
| |
Ulquiorra Espada
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12. Age : 35 Tartózkodási hely : Már ittvan de még sütit kajál :D
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Szomb. Május 03, 2008 9:38 am | |
| Hát kitelik az animésektől hogy 1 évig.. habár ha a one piece-t nézzük ott sosem volt ilyen 1 éves fillerezést de narutonál bezzeg igen. (amugy ha tudni akarjátok azért nincs naruto, bleach , (netán aki olvassa) one piece manga ehéten mert japánban Golden Week van ami azt jelenti hogy nincs shounen jump ehéten. (ha jól tudom)) | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Csüt. Május 15, 2008 12:23 am | |
| Nembaj, remélem izgi lesz, mégha filler is...Elvileg holnap már lesz uj rész Fellépés után jövök haza, és kaparom le! | |
|
| |
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Szomb. Május 17, 2008 7:15 pm | |
| Háát, nekem jobban tetszenek ezek a filler részek, mint a bountosak... De azért azt nem értem, hogy hogy kerültek vissza Ichigoék Hueco Mundoból... Olyan, mintha kihagytam volna párszáz részt XD | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) Vas. Május 18, 2008 9:28 pm | |
| Jaja...para hogy ezt nem magyarázták meg, de hát ez van, sajna ezt kapja a nép Szerintem az is gáz hogy már a részek elején leleplezték a fő gonosz muftit... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Filler részek (168. résztől) | |
| |
|
| |
| Filler részek (168. résztől) | |
|