| Watashi wa... | |
|
+9Dragon Ulquiorra Kumiko Halibel Grimmjow Neliel tu Oderschwank Nnoitra Stark Neliel 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| |
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Watashi wa... Vas. Feb. 10, 2008 10:58 pm | |
| Üdv mindenkinek! Én is a Real World Espada csapatából vagyok. Stark a becses nevem Amugy Daninak vagy Danesznak hívnak, 11nap mulva leszek 18 éves. Bicskén lakom, az én kedves espadáimat pedig még a régi bleachun forumról ismerem. Kellemes fórumozást mindenkinek! | |
|
| |
Nnoitra Espada
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 38 Tartózkodási hely : Las Noches gőzfürdői
| Tárgy: Re: Watashi wa... Hétf. Feb. 11, 2008 12:06 am | |
| Sziasztok! Én a Real World Espadák közül a kéjenc vadállatot alakítom. Testvéreimmel szintén a BleachHUN fórumján találkoztam össze. No akkor csapjunk a lecsóba: A valódi nevem Balázs; Mezőkövesdi (matyó) lakos vagyok, és a skorpió havában születtem november 16-án. Az életkoromat a profilom is mutatja, így szerintem azt felesleges ide legépelnem. Várom szeretettel az ifjú érdeklődőket! | |
|
| |
Neliel tu Oderschwank Spirit
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 11. Age : 39 Tartózkodási hely : Las Noches
| Tárgy: Re: Watashi wa... Hétf. Feb. 11, 2008 1:47 pm | |
| Sziasztok!!! Én vagyok Byakuya, 23 éves leszek. Nyáregyházán lakom. Én is fórumoztam a BleachHun-on, ott Byakuya névvel. Tavaszi Arrancar csapatomban Nelielt fogom cp-zni! | |
|
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Watashi wa... Hétf. Feb. 11, 2008 5:17 pm | |
| Üdv nálunk Byakuya-sama! Illetve Neliel tu Nagyon kiváncsi vagyok már a CP-dre de ezt majd külön topicban ^^ | |
|
| |
Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| Tárgy: Re: Watashi wa... Hétf. Feb. 11, 2008 7:32 pm | |
| HeY!
Hello mindenki!Én vagyok Grimmjow,a Real World Espada vezére,ugyanis ez nem egy demokratikus tömörülés.xPP
Egyébként 19 éves vagyok,jószerével miskolci,ahol egyetemistaként éldegélek. Elsőre ennyi.>3 | |
|
| |
Halibel Espada
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08.
| Tárgy: Re: Watashi wa... Hétf. Feb. 11, 2008 8:32 pm | |
| Halibel vagyok a Real World Espada egy régi tagja.A valódi nevem encián,a még valódibb Orsolya Emília,de azt nem használom fórumokon A korom nem publikus,egyébként Mérleg vagyok (Ikrek aszcendenssel,érdekes kombináció).Egy Balatonrendes nevű helyen lakom,igen,ez a Balatonnál van,és nem olyan poén,mint amilyennek képzelni szokták... A korom meg annyi,amennyi | |
|
| |
Kumiko Spirit
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 11. Age : 32
| Tárgy: Re: Watashi wa... Hétf. Feb. 11, 2008 10:55 pm | |
| Yohhooo! ^^ A nevem Kumiko, magyarul pedig Niki becenévre hallgatok. A régi BleacHUN fórum aktív tagja voltam, és remélem ebbe a fórumba is sokat fogok postolni Egyéb infók XD: Hajdúszoboszlón lakok, gimis vagyok és február 21-én fogom betölteni 16. életévemet. Szeretek zenét hallgatni, perverzkedni, fan ficcet írni, animézni/mangázni és stb stb stb.... | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Watashi wa... Hétf. Feb. 11, 2008 11:00 pm | |
| Azt kifelejtetted hogy ki a "nii-san"od hugocskám ^^ Nagyon örülök, hogy ittvagytok, és remélem jól fogjátok érezni magatokat! Sajnos engem megint elékapott az influenza...39.4 ... Ugyhogy nemtom meddig kell ágyban maradnom, azért néha felugrok amig meg nem gyogyulok, mert akkor egész nap boldogitalak titeket! | |
|
| |
Kumiko Spirit
| Tárgy: Re: Watashi wa... Hétf. Feb. 11, 2008 11:13 pm | |
| XDD Jaj, ne haragudj tündérbögyörőm, eskü bele akartam írni, de valahogy kimaradt ^^" Szóval Stark az én bátyókám És jobbulást kívánok neked, 39.4 nagyon kellemetlen! De a szülinapunkig biztos kikupálódsz | |
|
| |
Ulquiorra Espada
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12. Age : 35 Tartózkodási hely : Már ittvan de még sütit kajál :D
| Tárgy: Re: Watashi wa... Kedd Feb. 12, 2008 11:43 pm | |
| Szevasztok Itt ugyan Ulquiorraként leszek ismert de amúgy valódi nevem Gábor (bezézve Gabi xD) Sok helyen Használom a Dragun és Wotan nevet szeretm a One Piece-t és a Bleach-et (utóbbit csak mangában) Egyéb: Jászapátin lakom, 18 éves vagyok, a mangákat és animéket angol fordítással és felirattal olvasom egynelőre ennyi | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Watashi wa... Kedd Feb. 12, 2008 11:53 pm | |
| Üdv köztünk Ulquiorra! Ugylátszik egy új real world espada esélyes tagot üdvözölhetünk körünkben Remélem jol fogod érezni magad, és sokat fogsz forumozni velünk Ugylátszik a te törzshelyes is a "Bleach Manga" topic lessz | |
|
| |
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| |
| |
Kumiko Spirit
| Tárgy: Re: Watashi wa... Csüt. Feb. 14, 2008 5:46 pm | |
| Üdv a fórumon, sok postot és stb stb | |
|
| |
Dragon Spirit
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 20. Age : 38 Tartózkodási hely : Pécs
| Tárgy: Re: Watashi wa... Szer. Feb. 20, 2008 12:17 pm | |
| Helló a nevem Dragon szinte mindenhol ezt használom Amúgy Tamásnak hívnak és Pécsen lakom korom a profilomban felvan tüntetve JAJ meg Bleachunon már megismertem pár embert innen
A hozzászólást Dragon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 20, 2008 12:19 pm-kor. | |
|
| |
Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| |
| |
Dragon Spirit
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 20. Age : 38 Tartózkodási hely : Pécs
| Tárgy: Re: Watashi wa... Szer. Feb. 20, 2008 2:06 pm | |
| Köszi Grimmjow Aktívitást illetően ahogy az időm engedi XD | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Watashi wa... Szer. Feb. 20, 2008 4:29 pm | |
| Üdv Dragon! Már rég nem beszéltünk, most bepotoljuk remélem | |
|
| |
Ulquiorra Espada
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12. Age : 35 Tartózkodási hely : Már ittvan de még sütit kajál :D
| Tárgy: Re: Watashi wa... Szer. Feb. 20, 2008 9:20 pm | |
| Én ugyan még nem ismerlk de üdv az oldalon | |
|
| |
Gin-sama Spirit
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2008. May. 01. Age : 34 Tartózkodási hely : tatabánya
| Tárgy: Re: Watashi wa... Csüt. Május 01, 2008 1:04 pm | |
| Hello...én csakis az örök kedvenc Ichimaru Gin-t alakítom:) AMugy Ricsi vagyok, tatabányán lakom jelenleg 17 vok | |
|
| |
Ulquiorra Espada
| Tárgy: Re: Watashi wa... Pént. Május 02, 2008 10:02 am | |
| Hi Gin-sama | |
|
| |
Stark Espada
| Tárgy: Re: Watashi wa... Pént. Május 02, 2008 1:40 pm | |
| Üdv köztünk Gin-sama! | |
|
| |
Grimmjow Espada
| Tárgy: Re: Watashi wa... Pént. Május 02, 2008 8:53 pm | |
| Hello Gin-sama!Üdv köztünk!<3 | |
|
| |
Neliel Espada
| |
| |
Gauna Spirit
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2009. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Watashi wa... Szomb. Feb. 28, 2009 8:54 pm | |
| sziasztok! Gauna vagyok, az igazi nevem Zsuzsi 22éves vagyok,Kaposvár a lakhelyem és bleach fanvagyok.. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Watashi wa... | |
| |
|
| |
| Watashi wa... | |
|