| Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| |
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések Szer. Feb. 20, 2008 7:52 pm | |
| Izgi egy rész volt Most jönnek azok amiket kihagytam a mangából, ugyhogy jofless lesz Lilinett is jol teljesített első szereplésén, de ha nem hagy aludni ő is tudja mi lesz a büntetése Köszi a linket Grimmjow-sama! A DBre is kiváncsi vok azért ^^ | |
|
| |
Dragon Spirit
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 20. Age : 38 Tartózkodási hely : Pécs
| Tárgy: Re: Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések Szer. Feb. 20, 2008 8:03 pm | |
| Jó rész volt csak felirat kéne hozzá XD Az extra is jó volt | |
|
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések Szer. Feb. 20, 2008 8:10 pm | |
| Jaja, de ez a Byakuya bá' csak nem bánt már csajokat Amugy fura mert már vagy a szöveg 3/4ét értettem igy is Elég sok sablon bleach japán duma volt benne | |
|
| |
Dragon Spirit
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 20. Age : 38 Tartózkodási hely : Pécs
| Tárgy: Re: Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések Szer. Feb. 20, 2008 8:59 pm | |
| Jó egyeseknek Nekem még a magyar feliratra kell várnom XD | |
|
| |
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| Tárgy: Re: Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések Szer. Feb. 20, 2008 9:07 pm | |
| Nagyon jó rész... Apache egy kicsit fura volt nekem először, és Lilinette is így színesen XD Nagyon aranyosak voltak Szayel Apollo fraccionjai <3 Viszont Ulquiorra belépése olyan volt, mintha ő lenne az isten (Aizen)... | |
|
| |
Nnoitra Espada
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 38 Tartózkodási hely : Las Noches gőzfürdői
| Tárgy: Re: Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések Szer. Feb. 20, 2008 9:16 pm | |
| - Spoiler:
Ulquiorra belépése már e harc után is ilyen lesz. Hence manga.
Elég gyors ütembe haladnak. - Spoiler:
Talán hónap múlva jönnek a Grimmjow harcok.
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések | |
| |
|
| |
| Bleach 161 "The Cruel Arrancar, Ulquiorra's Provocation" beszélgetések | |
|