|
| Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Vas. Feb. 17, 2008 3:29 pm | |
| Nos én kezdem, a jelenlegi top 10em ... ezk között igazából nem nagyon tudok sorrendet alkotni, csak annyit tudok, hogy ezek a legjobbak : Bleach, Code Geass, Death Note, Elfen Lied, Full Metal Alchemist (a film különösen jo) , Eureka Seven, Scrapped Princess, ICHIGO 100%!!!!!, és a Witch Hunter Robin, és van még +2 ugyhogy inkább Top12 A Byousoku 5 Centimeter, és a Gantz | |
| | | Ulquiorra Espada
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12. Age : 35 Tartózkodási hely : Már ittvan de még sütit kajál :D
| Tárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Vas. Feb. 17, 2008 4:13 pm | |
| Top 10 Anime(rengeteg kedvencem van de ezek amik igazán tetszettek(vagy tetszenek mert még nem néztem meg mindet) nekem ) One Piece, Gret Teacher Onizuka, Desert Punk, Devil May Cry, Nodame Cantabile, Clannad, Tenge Toppa Gurren Lagann, Death Note, Gao Gai Gar, Lucky Star Top 5 Manga (ebből kevesebbet ismerek ezért csak op 5 van ) Gantz, High School of the Dead, Bleach, One Piece, Breaction | |
| | | Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Vas. Feb. 17, 2008 4:20 pm | |
| Jah tényleg a Lucky Start ki is hagytam De azt még nem néztem végig, mindenesetre majd leszakadok a székről néha | |
| | | Ulquiorra Espada
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12. Age : 35 Tartózkodási hely : Már ittvan de még sütit kajál :D
| Tárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Vas. Feb. 17, 2008 4:58 pm | |
| Hát igen.. poén egy anime azis xD | |
| | | Stark Espada
| Tárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Hétf. Feb. 18, 2008 9:38 pm | |
| A Lagann meg a Clannad nekem is a listán van Bár mostanában az ilyen Rumbling Hearts szerüeket szeretem...Az is elég durva | |
| | | Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| Tárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Hétf. Feb. 18, 2008 10:14 pm | |
| Oké, sorrend nélkül: Claymore, FMA, Bleach, Naruto, Chobits, Karin, Rozen Maiden, Wolf's Rain, Elfen Lied, Shaman King | |
| | | Stark Espada
| Tárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Kedd Feb. 19, 2008 12:15 am | |
| Wolf's raint nem is tom hogy hagyhattam ki Topp az is! Claymoret szinte rögtön megnéztem ahogy kijött, de nekem csak a visszaemlékezős részek tetszettek, a végefelé már kicsit tul meseszerü volt, de azért várom a 2. szezont FMAbol is dejo lenne csinálnának 2nd seriest...akár nem is ugyanazokkal a szereplőkkel, de abban a világban, olyan jol összerakott történet... Chobits is nagyon jo (Kb. ugyanaz mint a DearS so mind2 faxa ) Nomeg Fate/Stay night, és a Shakugan no Shana | |
| | | Dragon Spirit
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 20. Age : 38 Tartózkodási hely : Pécs
| Tárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Szer. Feb. 20, 2008 12:21 pm | |
| Én sok animét néztem már meg és nem tok top10-et összerakni | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? | |
| |
| | | | Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |