Las Noches
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Stark
Espada
Espada
Stark

Hozzászólások száma : 144
Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06.

Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Empty
TémanyitásTárgy: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? EmptyVas. Feb. 17, 2008 3:29 pm

Nos én kezdem, a jelenlegi top 10em ... ezk között igazából nem nagyon tudok sorrendet alkotni, csak annyit tudok, hogy ezek a legjobbak : Bleach, Code Geass, Death Note, Elfen Lied, Full Metal Alchemist (a film különösen jo) Smile , Eureka Seven, Scrapped Princess, ICHIGO 100%!!!!!, és a Witch Hunter Robin, és van még +2 ugyhogy inkább Top12 Smile A Byousoku 5 Centimeter, és a Gantz Smile
Vissza az elejére Go down
http://lasnoches.uw.hu
Ulquiorra
Espada
Espada
Ulquiorra

Hozzászólások száma : 68
Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? EmptyVas. Feb. 17, 2008 4:13 pm

Top 10 Anime(rengeteg kedvencem van de ezek amik igazán tetszettek(vagy tetszenek mert még nem néztem meg mindet) nekem Very Happy)
One Piece, Gret Teacher Onizuka, Desert Punk, Devil May Cry, Nodame Cantabile, Clannad, Tenge Toppa Gurren Lagann, Death Note, Gao Gai Gar, Lucky Star

Top 5 Manga (ebből kevesebbet ismerek ezért csak op 5 van Very Happy)
Gantz, High School of the Dead, Bleach, One Piece, Breaction
Stark
Espada
Espada
Stark

TémanyitásTárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? EmptyVas. Feb. 17, 2008 4:20 pm

Jah tényleg a Lucky Start ki is hagytam Very Happy De azt még nem néztem végig, mindenesetre majd leszakadok a székről néha Very Happy
Ulquiorra
Espada
Espada
Ulquiorra

Hozzászólások száma : 68
Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? EmptyVas. Feb. 17, 2008 4:58 pm

Hát igen.. poén egy anime azis xD
Stark
Espada
Espada
Stark

TémanyitásTárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? EmptyHétf. Feb. 18, 2008 9:38 pm

A Lagann meg a Clannad nekem is a listán van Smile Bár mostanában az ilyen Rumbling Hearts szerüeket szeretem...Az is elég durva Smile
Neliel
Espada
Espada
Neliel

Hozzászólások száma : 84
Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? EmptyHétf. Feb. 18, 2008 10:14 pm

Oké, sorrend nélkül: Claymore, FMA, Bleach, Naruto, Chobits, Karin, Rozen Maiden, Wolf's Rain, Elfen Lied, Shaman King Very Happy
Stark
Espada
Espada
Stark

TémanyitásTárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? EmptyKedd Feb. 19, 2008 12:15 am

Wolf's raint nem is tom hogy hagyhattam ki Neutral Topp az is! Very Happy Claymoret szinte rögtön megnéztem ahogy kijött, de nekem csak a visszaemlékezős részek tetszettek, a végefelé már kicsit tul meseszerü volt, de azért várom a 2. szezont Smile FMAbol is dejo lenne csinálnának 2nd seriest...akár nem is ugyanazokkal a szereplőkkel, de abban a világban, olyan jol összerakott történet... Chobits is nagyon jo Smile (Kb. ugyanaz mint a DearS Very Happy so mind2 faxa ) Smile Nomeg Fate/Stay night, és a Shakugan no Shana Smile
Dragon
Spirit
Spirit
Dragon

Hozzászólások száma : 12
Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? EmptySzer. Feb. 20, 2008 12:21 pm

Én sok animét néztem már meg és nem tok top10-et összerakni Surprised
http://www.otakushakai.hu
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?   Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id? Empty

Élet a bleachen túl, avagy mik a kedvenc anime-id?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Noches :: OFF-
Ugrás: