| Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| Tárgy: Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések Szer. Feb. 13, 2008 7:16 pm | |
| | |
|
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések Szer. Feb. 13, 2008 9:36 pm | |
| Várok holnapig a DBre Elvileg reggel már fennt lesz. | |
|
| |
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| Tárgy: Re: Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések Szer. Feb. 13, 2008 10:21 pm | |
| Az egész rész Rukiáról fog szólni...
- Spoiler:
És elvileg a végén láthatjuk a negyedik táncát is Sode no Mai-nak Kíváncsi leszek, hogyan lesz animálva...
| |
|
| |
Grimmjow Espada
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 36 Tartózkodási hely : Las Noches,El Sexta Palacio
| |
| |
Stark Espada
Hozzászólások száma : 144 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Bedrooms of Las Noches
| Tárgy: Re: Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések Csüt. Feb. 14, 2008 3:47 pm | |
| | |
|
| |
Grimmjow Espada
| Tárgy: Re: Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések Csüt. Feb. 14, 2008 6:46 pm | |
| - Stark írta:
- Ez...nagyon rég óta ez volt az első jó rész szerintem...a zenék amik végig mentek nagyon bejöttek, végre egy egész kis összeszedett rész volt.
Én az előzővel voltam így,nagyon tetszett Tesla hangja is,illik a karakterhez,már Noitora hangja is elmegy,UlqiHime jelenet is jól meg lett csinálva,na de a Szayeles rééész:már vagy ötvenszer megnéztem!!!Annyira szeretem a hangját,és az "előadása" is lenyűgöző számomra.
- Stark írta:
- Ez a nyomi Aaroneiro meg megérdemelte amit kapott ki látott már olyat, hogy odatartod az ellenséges 10 centire a fejedtől?...Jó ha keresztüldöfi még egy törött Zanpaktouval is...
Nos igen,elég beképzelt volt,talán ha nem bízza el magát akkor máshogy alakult volna,mondjuk ha lecsap Rukiára,amikor annak a kardja eltört s nem csak kacarászik a háttérben.xD S aki még nem találta meg,az innen le is töltheti a DB-s változatot!http://www.dattebayo.com/t/b160.torrentJó szórakozást! | |
|
| |
Neliel Espada
Hozzászólások száma : 84 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 08. Age : 30 Tartózkodási hely : Hueco Mundo sivatag
| Tárgy: Re: Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések Csüt. Feb. 14, 2008 9:45 pm | |
| Ez a rész összeségében jó volt, a kövi rész még jobb lesz, mert benne lesz a mi Stark-sanunk is! XD Na meg most kezdődnek a kedvenc fejezeteim a mangából! Ulquiorra vs. Ichigo, Ichigo vs. Grimmjow, már alig várom!!!!!!! | |
|
| |
Stark Espada
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések | |
| |
|
| |
| Bleach 160 "Testament - Your Heart is Right Here..." beszélgetések | |
|